Smartfit schroefvrije montage

De Smartfit is uitermate geschikt voor het schroefvrij monteren van zowel horizontale jaloezieën alsmede plissés tot een hellingshoek van maximaal 15º! 

De beschikbare profielkleuren zijn standaard wit, ivoor en technisch zilver en kunnen op verzoek in elk gewenste standaard RAL-kleur gespoten worden. Ook de hoekverbindingen worden in de juiste kleur gespoten.

Smartfit schroefvrije montage
Plissé of jaloezie

Plissé of jaloezie

De Smartfit jaloezie is uitgevoerd met  een aluminium spanjaloezie van 16 [mm] of 25 [mm] breed.  De Smartfit Plissé is uitgevoerd met een plisségordijn en wordt standaard ´in de dag´ geplaatst.

De schroefvrije montage vindt plaats met behulp van montageclips of een magneetstrip. 

Bij u thuis!

Bent u enthousiast geraakt over onze zonnenschermen? Alluma verzorgt kostenloos advies aan huis over onze producten. Daarnaast wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden in uw woning.

Plan een afspraak!
Bij u thuis!

Zonnescherm
Een zonnescherm staat garant voor beschutting en comfort. Zo kunt u zorgeloos genieten in uw woning of op uw terras.
Uitvalscherm
Traditioneel en tijdloos. Uitvalschermen weren op een effectieve manier het invallende zonlicht. Bovendien in vele kleuren verkrijgbaar.
Screens
(Rits)screens hangen vlak voor uw ramen en zijn daardoor erg doeltreffend in het weren van warmte en zonlicht. Wist u dat het screendoek uw zicht naar buiten niet belemmert?
Markiezen
Ambachtelijk en karakteristiek. Markiezen geven uw woning een authentieke uitstraling.
Smartfit
De Smartfit is uitermate geschikt voor het schroefvrij monteren van zowel horizontale jaloezieën 16/25mm alsmede plissés tot een hellingshoek van maximaal 15º!