Charme van markiezen

Markiezen zorgen voor een verzorgde en karakteristieke uitstraling van een woning, winkel of horecagelegenheid. Bovendien zijn ze ijzersterk in het weren van zonlicht.

Een markies omlijst uw raam, hierdoor dringen zonnestralen zelfs bij laagstaande zon niet uw huis binnen.

Charme van markiezen
Een bijzonder specialisme

Een bijzonder specialisme

De productie van markiezen bestaat voor een groot deel uit handwerk. Dit maakt het mogelijk de markies tot in de kleinste details zelf samen te stellen.

Met de professioneel ingerichte productieomgeving van Alluma zijn we in staat uit te blinken in dit bijzondere specialisme.

Bekijk leaflet!

Diverse modellen

Het assortiment van Alluma is in de basis opgedeeld in 3 modellen. De keuze in materialen, kleuren, doeken, bediening en afwerking (biesbanden) maken de mogelijkheden eindeloos!

Bekijk de doeken
Diverse modellen
Bij u thuis!

Bij u thuis!

Bent u enthousiast geraakt over onze markiezen? Alluma verzorgt kostenloos advies aan huis over onze producten. Daarnaast wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden in uw woning.

Plan een afspraak!

Zonnescherm
Een zonnescherm staat garant voor beschutting en comfort. Zo kunt u zorgeloos genieten in uw woning of op uw terras.
Uitvalscherm
Traditioneel en tijdloos. Uitvalschermen weren op een effectieve manier het invallende zonlicht. Bovendien in vele kleuren verkrijgbaar.
Screens
(Rits)screens hangen vlak voor uw ramen en zijn daardoor erg doeltreffend in het weren van warmte en zonlicht. Wist u dat het screendoek uw zicht naar buiten niet belemmert?
Markiezen
Ambachtelijk en karakteristiek. Markiezen geven uw woning een authentieke uitstraling.
Smartfit
De Smartfit is uitermate geschikt voor het schroefvrij monteren van zowel horizontale jaloezieën 16/25mm alsmede plissés tot een hellingshoek van maximaal 15º!