Terrasoverkappingen moeten samengesteld zijn uit onderdelen die voorzien zijn van een CE verklaring, waaruit blijkt dat ze volgens de Europese wetgeving berekend en geproduceerd zijn.

Een overkapping bouwen met onderdelen die niet voorzien zijn van een CE verklaring is een economisch delict. Hiermee komt mogelijk de veiligheid van de constructie in gevaar, maar ook uw verzekering dekt een eventuele schade niet meer, met alle risico’s van dien! Om te kunnen garanderen dat producten van Alluma  voldoen

aan de gestelde eisen heeft er 16 mei j.l een audit plaatsgevonden. Deze audit werd uitgevoerd door een zogenoemde ‘notified body’ om de objectiviteit zeker te stellen.

Na een dag van intensieve controles en observaties van documenten en processen, interviews met verschillende medewerkers en rapportage van de bevindingen kon TÜV Nederland Alluma B.V. feliciteren en verblijden met het ‘conformiteitscertificaat van de productiecontrole in de fabriek volgens EN 1090-1’.

 

 

Vanaf nu mogen onze verandadaken het CE-keurmerk dragen! Vanzelfsprekend houdt het hier niet op.

Om te zorgen dat onze producten blijven voldoen aan de geldende normen blijven wij ons actief bezig houden met de inrichting van processen. Ook zal er een jaarlijkse herkeuring plaatsvinden door TÜV Nederland om de geldigheid van het certificaat te continueren. 

Conformiteitscertificaat productiecontrole fabriek (EN 1090-1) 

Declaration of Performance