Rolpoorten

Product

Door de grote dekbreedte en de dikke lamellen biedt een rolpoort u de mogelijkheid grote hoogtes en breedtes te overspannen. 

Door de isolerende werking houden de rolpoorten zowel in de zomer als in de winter de temperatuur in uw woning of garage op peil. 

Product
Veiligheid

Veiligheid

Met rolpoorten van Alluma kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagepoort.

Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen. Alluma rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolpoorten zijn tevens goede geluidsisolatoren.

Bij u thuis!

Bent u enthousiast geraakt over onze rolpoorten? Alluma verzorgt kostenloos advies aan huis over onze producten. Daarnaast wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden in uw huis.

Plan een afspraak!
Bij u thuis!

Garagedeuren
Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Alluma op waarde te schatten.
Rolpoorten
Een rolpoort is ruimtebesparend en fungeert als een rolluik, maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafondinstallatie in uw garage nodig hebt.