Garagedeuren

Product

Een garagedeur is door haar omvang erg bepalend voor de uitstraling van uw huis. Alluma speelt hier op in en zorgt er voor dat alle garagedeuren naar wens van de klant wordt geproduceerd.

Daarnaast moet ook de veiligheid van een garagedeur in orde zijn. Garages zijn namelijk de plaats waar u uw spullen opslaat en niet zelden staan garages in directe verbinding met de woning.  

Product
Veiligheid

Veiligheid

Alluma garagedeuren worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen. De bediening kan volledig elektrisch verlopen. 

Indien buitenstaanders de garagedeuren trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. Bovendien zijn de motoren uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie.

Bij u thuis!

Bent u enthousiast geraakt over onze garagedeuren? Alluma verzorgt kostenloos advies aan huis over onze producten. Daarnaast wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden in uw huis.

Plan een afspraak!
Bij u thuis!

Garagedeuren
Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Alluma op waarde te schatten.
Rolpoorten
Een rolpoort is ruimtebesparend en fungeert als een rolluik, maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafondinstallatie in uw garage nodig hebt.